coverhup 240
=
Dit zeiden ouders over de cd “Huppeldepup”:

 • “Eindelijk eens een cd waar wij ouders niet gek van worden!”
  Henk-Jan van H. uit Amsterdam
  =
 • “Ik heb nog niet alles gehoord, maar tot zo ver in 1 woord GEWELDIG!!!
  IK VIND HEM HARSTIKKE LEUK. Wat ik ook super vind, is het instrumentale stuk, zodat de kinderen (en ik) zelf kunnen zingen. Groet!”
  Natasja de G. uit Castricum
  =
 • “Hoi Tura. Je CD is geweldig! Ik draai hem vaak op het kinderdagverblijf waar ik werk. De kinderen vinden het fantastisch en 2 mensen hebben hem al besteld!”
  Daya K. uit Amsterdam
  ==
 • “Bij deze dan de gelegenheid om je te vertellen dat de huppeldepup cd de grote hit in de auto is. Het wordt heel goed beluisterd en het titellied is favoriet en de kleinste van 2 stamelt het woord huppeldepup het moment dat ze de auto inklimt en dan MOET dat op. Ik zie dus erg uit naar de vervolg cd.”
  Angelien B. vanuit Israël
  =
 • “Lieve Tura, we genieten erg van de muziek! Liefs!”
  Paulien, Jelle en Fieke uit Amsterdam
  =
 • “Mijn vriendin heeft het cadeau uitgepakt waar ik bij was. We hebben even naar de cd’s geluisterd en dat klonk goed! Haar kleine man van 2 vond het ook leuk.
  Maar gisteren heeft ze mijn voicemail ingesproken en na een paar weekjes luisteren is ze meer dan blij met het cadeau!! Babylief is nog te klein maar haar broertje wil niets anders meer luisteren. Goed geslaagd dus!! Nog bedankt voor de snelle service en voor het leuke kaartje dat je erbij had gedaan!”
  Lianne uit Dirksland
  =
 • Vandaag heb ik nog aan een kleutergroep “een slang is lang” geleerd. Ik had een hele grote knuffelslang mee. De kinderen vonden het prachtig. Echt van genoten. Vrijdag is groep 3 aan de beurt. Jouw CD’s zijn aan mij goed besteed! Liefs!
  Carolien S. uit Amsterdam
  =
 • “Zojuist heeft de postbode jullie cd bezorgd! Mijn dochtertje is na een paar liedjes al dolenthousiast over de cd!”
  Marion K. uit Heerlen
  =
 • “Jammer dat ik niet eerder van jullie gehoord heb, want dan had ik de cd al veel eerder besteld. Heel mooie eenvoudige liedjes met een prachtige melodie en aansprekende teksten. Zelfs ik ga er van dansen en zingen.”
  Marion K. uit Heerlen
  =
 • “Het zal je weinig verbazen maar Huppeldepup is een grote hit hier in Heemstede. Niet alleen bij mijn dochters, want regelmatig gaan we met vriendjes en vriendinnetjes huppelend naar huis!”
  Annette P. uit Heemstede
  =
 • “Hoi Tura,
  “Mother Mother”. Zo begint What’s Going On, de soul classic en mijlpaal van Marvin Gaye. Gaye is een grote favoriet van mij. Ik ben verliefd op hem. Hij is mijn muzieknummer één. De plaat What’s Going On is een levensleidraad voor me. En ook Marvin zelf is in verschillende opzichten een eindeloze inspiratiebron. Thuis, op mijn werktafel liggen altijd wel een paar cd’s van hem – klaar voor de start. Hij is een rode draad.
  Op dit moment ligt hij daar met Stevie Wonder’s Innervisions en Music Of My Mind, Ramses Shaffy en Julien Clerc. En met D’Angelo’s Voodoo en met Art Official Intelligence, van De La Soul (de meest recente cd die ik kocht). Tussen al die grote namen ligt nu Huppeldepup. Het enige cd-doosje zonder cd-schijfje. Want dat zit sinds vrijdag in de cd-speler.
  Marvin, Stevie, D’Angelo, De La Soul en Stevie – ze zijn er allemaal stil van. En wij ook. Ontroerd en opgewekt dansen we. Alleen of met K., onze dochter. Het is een juweeltje, een leidraad bij het ouder worden. En bij het kijken in de glasharde en loepzuivere spiegel die K. heet. Inderdaad: Mother, Mother. Bedankt Tura.”
  Paul D. uit Huizen
  =
 • “Hey Tura! Even een mailtje om te vertellen dat ik je CD reete gaaf vind. Vooral ‘Heertjes slaaplied’ is erg mooi. De stem is vaak wel erg ‘aanwezig’. Maar waar zijn nou die vette beats? Die hakkende snare op de tel? Heb ik je een een half jaar drumles voor niets zitten geven? Nee, leuke CD. Mocht ik ineens in het geval van kinderen verkeren dan grijp ik direct naar de ‘eerste hulp’!”
  Steven L. uit Amstelveen
  =
 • Op koninginnedag heeft mijn nichtje voor mijn dochter (11 maanden) de huppeldepup cd gekocht. Terwijl ze altijd bang werd van muziek was ze vanaf de eerste toon van de cd gegrepen. Totaal in trance zat ze te luisteren en….. ze begon zelfs te dansen op de muziek. Ik denk dat het komt door de liefde die in de stem te horen is. Echte kinderliefde. Heerlijk! We wachten met trappelend ongeduld op de bestelde cd fluitje van een cent.
  Veel succes en bedankt! liefs
  Lise S. uit Amsterdam
  =
 • Toen Zipje en Zopje van de Sesamstraat CD’s voor de tienduizendste keer tijdens de vakantie uit de auto-speakers schalden, waren we het spuugzat. Eerst een half uur luisteren naar een gereformeerd kinderkoor dat Vader Jacob zingt, begeleid door een vals elektronisch orgel, daarna een uur K3- en Kabouter Plop-geweld – hoeveel kan een jonge ouder hebben? Op den duur niet veel dus. Maar ja: je wilt je kind niets onthouden en er lopen al zoveel geknechte volwassenen rond op deze aardbol…
  Totdat we op www.oudersonline.nl een recensie lazen van de cd ‘Huppeldepup’ van ene Tura – een aanrader voor kinderen en ouders. En inderdaad: de hele auto werd er rustig van. Iedereen begon zelfs na de tweede keer, een beetje mee te zingen.
  De korte nummers kwamen vooral aan bij M., onze dochter, toen net vier. Zij vond de tekst van ‘Rood en Groen’ (over het mannetje in het verkeerslicht voor voetgangers) meteen geweldig omdat het direct aansloot bij haar belevingswereld van dat moment. We waren net bezig met leren oversteken in de stad. Zelfs nu nog als we oversteken bij zo’n paal beginnen we het lied ‘Rood en Groen’ te zingen. Ook ‘Ons Bootje’ was meteen favoriet. Vooral vanwege het grappige, reagae-achtige deuntje waardoor je het gevoel krijgt op de golven te deinen. Eigenlijk zijn alle 22 liedjes met zorg en gevoel gecomponeerd en uitgevoerd. De een vrolijk, de ander verdrietig – eentje zelfs gewoon boos – precies zoals Merel zich weleens kon voelen.
  Bovendien waren de CD-boekjes prachtig geïllustreerd door Peter van Harmelen. Zij dienden meteen als voorleesboekje voor het slapengaan. Vooral door het ontbreken van de liedteksten verzonnen we bij elk plaatje een verhaaltje. Enthousiast bestelden we al snel “Fluitje voor een Cent” en we wachten nog steeds met spanning af op de derde CD van Tura.
  Marlin B. uit Amsterdam
  =
 • Hierbij wil ik nog even aan jullie allen een heel groot DANK JE WEL zeggen. Mijn dochter is gehandicapt en op sommige tijden op z’n minst gezegd een beetje moeilijk. Op zo een moment heb ik heel vaak het cd’tje huppeldepup op, specifiek van IK BEN BOOS. Tot nu toe is dit een heel leuk middel om haar daar uit te krijgen en wij luisteren ontzettend vaak ernaar. Bedankt voor jullie inzet,
  Karin P.
  =
 • Wij hebben zoveel plezier van Huppeldepup, dat ik graag de hele serie bij je bestel. Ik weet ook al aan wie ik mijn 2e Huppeldepup cadeau ga geven: aan de creche van L. Bedankt maar weer en groeten!
  Marenthe de B. uit Amsterdam
  =
 • Onze kinderen vinden de CD geweldig, dus nu gaan we hem cadeau geven!
  Milou T. uit Amsterdam
  =
 • We genieten erg van de cd’s. Ik heb ze gekocht voor mijn zoon van vijf, maar ook de grotere kinderen bij ons in de woongemeenschap vinden ze leuk. Vooral ‘De kieteldood’, ‘Honger’ en ‘Boos’ vallen erg in de smaak. Wij hebben F. al vroeg geleerd te zeggen: ‘Ik ben boos! Ik ben boos!’ en dan met zijn voeten te stampen of op het bed te slaan. Een feest van herkenning dus. Ook het ontwerp van de cd’s vinden we trouwens erg mooi.
  Ingrid G. uit Eindhoven
  =
 • Heel erg bedankt voor de bijzondere cd van huppeldepup. En wat een uitwerking heeft deze toch…!! Mijn dochter van bijna 3 en ik zaten er saampies aardig doorheen de laatste dagen, en ik zet vanochtend de cd op en alles lijkt opgelost, we zijn weer als vanouds vrolijk en dansen er op los. Tura, mijn dank is heel groot.
  Petra van de B. uit Sneek
  =
 • Ik heb net je drie CD’s één voor één maar met één ruk beluisterd… Mooi! Ik heb net vakantie maar alweer zin om naar de klas te gaan en mijn kleuters mee te laten genieten…
  Marjan P. uit Chaam
  =

 

coverfluit 240
=
Dit zeiden ouders over de cd “Fluitje van een cent”:

 • “Vandaag heb ik de cd “Fluitje van een cent” ontvangen. Hierbij wil ik laten weten dat we erg onder de indruk zijn. Wij hebben twee kinderen. Nummer 3 is onderweg. Zodra de eerste tonen van de cd uit de luidsprekerboxen kwamen zag ik de oren van N. en L. spitsen. Met een blik van: Wat is dat? Wat mooooooooooooooooooi! keken ze om zich heen. En even later zaten ze al af en toe woordjes en zinnetjes mee te zingen. Zelf heb ik er ook heel erg van genoten en blijf ik ook doen. Kortom, een groot succes hier! ”
  Heleen B. uit Zaltbommel
  =
 • Ik weet niet of het ‘toeval’ is, maar R. gaat altijd heerlijk spelen & ‘rommelen’ als jouw cd opstaat. Een gevoel van veiligheid?
  Renske H. uit Amsterdam
  =
 • Dit is tijdloze muziek.
  Nienke G. uit Amsterdam
  =
 • De twee cd’s ‘huppeldepup’ en ‘fluitje van een cent’ heb ik bij u gekocht. Heerlijke muziek vol verrassingen die erg prettig in het gehoor ligt. En ook nog zeer fraaie boekjes erbij!
  Gerard S. uit Amsterdam
  =
 • Mijn dochter M., mijn vrouw en ik hebben jouw CD’s nu al twee jaar (M. is inmiddels 6) maar we draaien ze nog steeds! En nu gaat mijn zoon J. (twee) ook al om ‘Lang lang lang’ zeuren. ‘Grote Gele Zon’ is onze favoriet, ‘rood en groen’ (afkomstig van Huppeldepup <red>) en ‘paardje wiebelkont’ eigenlijk ook. Ik vind het leuk dat de CD’s naast K3 en CHipz een prominente plaats in zijn gaan nemen. Mijn vrouw en ik hopen dat we onze kinderen een zo breed mogelijk spectrum aan lol kunnen aanbieden zodat ze zelf daar keuzen in gaan maken.
  Marlin B. uit Amsterdam
  =
 • Vergat ik toch je eerder te mailen over je geweldige CD. Het fluitje van een cent is een genot om naar te luisteren. Ook de Karaoke-versie slaat hier goed aan… Dat je nog zo iets leuks kunt maken van die vreselijke hondenstront die overal ligt! Vanmiddag kwam ik weer thuis met het profiel van de banden van de kinderwagen vol pikadorus!!!!
  Anne-Marie van der G. uit Tilburg
  =
 • Bij jou is het én een liedje én een meditatie… Jij combineert die twee.
  Katarina B. uit Amsterdam
  =
 • Toen mijn kleinzoon (7 jaar) uit Amerika (die nog alleen maar Engels spreekt) in maart van dit jaar bij me logeerde, wilde hij elke dag je beide CD’s horen en zong hij af en toe al wat woordjes mee. Zijn ogen glommen bij het horen van je muziek.
  Anna A. uit Hillegom
  =
 • Ik stuur je dit emailtje omdat wij telkens weer zo genieten als we jouw liedjes beluisteren. We hebben alle drie de CD’s en ze worden hier grijsgedraaid. Wat een mooie, gevoelige en lieve liedjes maak jij. Muziek die je raakt. We dansen allemaal door het huis met een lach op ons gezicht. Dankjewel!
  Groeten van Barbara en familie H.
  =
 • Graag bestellen we ook je derde CD Kiekeboe. Eerder in Amsterdam bestelden we al je eerste twee cd’s, en ze zijn nog onverminderd populair. Bovendien zet ik ze graag op als andere kinder-cd’s te druk worden (en mijn kinderen dat worden of al zijn) omdat ik merk dat ze de kinderen weer beter in harmonie brengen. Ben benieuwd naar de nieuwste.
  Jose H. uit Castricum
  =
 • Ik heb samen met 3 kleine jongens een hele avond gedanst op je muziek. Vooral het Teruggeefroverslied viel in goede aarde. “Dat was een echt jongenslied!”
  Tessa B. uit Zaandam
  =

 

coverkiekeboe 2
=
Dit zeiden ouders over de cd “Kiekeboe!”:

 • Heerlijk, wat een rust en liefde klinkt daaruit …. zo puur en mooi …. Ik zie kindjes met blokken spelen, hun poppen badderen en schaapjes tekenen met het puntje van de tong uit de mond … terwijl ze naar Kiekeboe luisteren….
  Desiree O. uit Huizen
  =
 • Mijn grote bewondering gaat uit naar jouw inlevingsvermogen om de belevingswereld van een 3 jarige muzikaal vorm te geven. De combinatie van jouw gecomponeerde muziek, de gebruikte instrumenten, stemmen en stemmetjes met jouw geschreven teksten vind ik heel bijzonder. Precies uitleggen wat ik er zo mooi aan vind is bijna niet mogelijk omdat het totaal een liefdevol gevoel is. Als dat is wat je met jouw werk wil bereiken, dan kan ik je zeggen dat je er volledig in bent geslaagd. Ik hoop dan ook van harte dat Kiekeboe en de andere twee cd’s ‘Huppeldepup’ en ‘Fluitje van een cent’ straks de aandacht krijgen die ze verdienen.
  Wim U. uit Nieuwerkerk a/d IJssel
  =
 • Klinkt heeeeel goed Tura! Aanstekelijke nummers.
  Robin S. uit Utrecht
  =
 • It is beautiful. We loved it. P. listened and got very introspective. L. danced like a bird. I think it is very soft, gentle and full of good energy just like you. Gefeliciteerd!!!!
  Gisèle M. uit Brazilië
  =
 • Mooie productie, afwisselend en sfeervol. Succes ermee!
  Eelco R. uit Rotterdam
  =
 • Wat is ie leuk geworden!!! Ik moest weer denken aan het moment toen we “Fluitje van een cent” voor het allereerst hier opzetten. De reactie bij je nieuwste cd was zo herkenbaar. E. keek verwonderd om zich heen toen ze het eerste woordje “Kiekeboe” hoorde. En meteen meedoen. Werkt prima. Ik weet dat N. precies zo reageerde toen hij “Fluitje van een cent” voor het eerst hoorde. Ze zijn hier trouwens ook helemaal weg van het liedje dat Hakim zingt, van het staartje. Dat nummer is hier al grijs gedraaid. Het wordt hier meteen een compleet gekkenhuis. L. maakte trouwens nog wel een grappige opmerking vanavond. “Tura en Hakim, dat is wel een grappig stelletje samen”. Ik gaf haar meteen helemaal gelijk. De complimenten voor het resultaat. Hij is echt goed geworden. Peter heeft ook weer goed zijn best gedaan.
  Heleen B. uit Zaltbommel
  =
 • Ik ben in mijn leven eigenlijk nog nooit fan van iets of iemand geweest, maar nu ben ik om… Wat een fantastische cd heb je gemaakt!
  Nienke G. uit Amsterdam
  =
 • Van groot tot klein hoor je de pret en de giebels. Vooral het staartjeslied!! En papa’s die je zo lief wakker zingen zoals het zonnestraallied dat doet. Je zou het alle kinderen toewensen! De olifanten met hun prachtige instrumentale begeleiding, wat hebben jullie daar samen goed over gedacht. Er is zo’n rijkdom aan instrumenten, dal alleen al is zo mooi. De liedjes samen met de kinderen ontroeren me ook zoals Nana en jij Tura in het Kabouterlied, en de stoere tellers (In ‘En 1 en 2 en 3 en 4 en 5’ (red.)). En dan praat ik alleen over Kiekeboe, maar ook de huppel en de fluitjes CD hebben ‘s Lochems kinderhart gestolen.
  Zahira W. uit Lochem
  =
 • Tijdens het beluisteren van je CD “Kiekeboe!” begon ik steeds meer en meer te glimlachen! Het is lief, speels en pedagogisch (met een tikje humor).
  Winnie B. uit Amsterdam
  =
 • Okidoki… Mijn zoontje van 1 ligt met hoge koorts op de bank maar met dit leuke liedje kwam hij vandaag voor het eerst overeind om ritmisch op de bank te bewegen met zijn 2-jarige broer.
  Natasja R.
  =
 • Ik zit te genieten van de liedjes en te popelen tot M. (twee-en-een-half) ontwaakt uit zijn dutje om samen met je muziek te gaan spelen.
  Marion van L. uit Voorburg
  =
 • Ik ben samen met een vriendin en onze kinderen (3,5 en 5 jaar) bij de presentatie in de Boomsspijker geweest en vond het evenals de anderen verschrikkelijk leuk. Het was erg gezellig en de liedjes zijn fantastisch… Het leuke aan de liedjes vind ik dat ze vriendelijk, herkenbaar en niet te snel zijn, waardoor de kinderen ze makkelijk onthouden en ermee meezingen. Ik wens u veel succes met deze mooie muziek!
  Susan R. uit Amsterdam
  =
 • Hartelijk dank. De liedjes zijn prachtig.
  Hanna K. uit Hilversum
  =
 • Vorige week bestelde ik het pakket van de drie c.d.’s. Mijn zoontje en ik zijn WILD ENTHOUSIAST!!!!!!!!
  Afra K. uit Diemen
  =
 • Alvast bedankt voor de snelle afhandeling! Ik kan u zeggen dat de kleuters van Jenaplanschool De Keerkring in Schagen er dagelijks veel plezier aan beleven. Gewoon tijdens een pauze of bij het gymen, de kinderen giechelen om de teksten, zingen mee en dansen, sluipen, huppelen op de vrolijke en aanstekelijke muziek. Vanochtend heb ik -als hulpmoeder van een kleutergroep- deze drie bijzondere cd’s ontdekt en kan niet wachten tot ze thuisbezorgd worden! Namens mijn 2 kindjes van 2,5 en 4; bedankt voor uw prachtige muziek, we zullen er nog veel van gaan genieten! Vriendelijke groet,
  Nannie van de K. uit Schagen
  =
 • Ik wou je bij deze heel erg bedanken voor het mooie cdtje “kiekeboe”…was erg verrast hoe snel m’n dochter zat mee te zingen Tjip tjap tjip-tjap… zo lief! En ik vind dat je het cdtje ook heel persoonlijk aflevert, echt super! Ik en m’n dochter vinden je cd ook zoooooo rustgevend en het is met zo veel gevoel gezongen!! Ik vind je een bijzonder persoon en keep up the good work!
  Marlouk U. uit Ede
  =
 • Allereerst hartelijk dank voor de snelle service. Wij hadden de cd’s gisteren al in huis. Tot groot genoegen van onze dochter die bijna in de box kroop om het helemaal in zich op te nemen. Wij zijn weer verzekerd van een aantal uurtjes muziek-, dans- en luisterplezier. Waarvoor hartelijk dank. Lieve groet van ons.
  Desi van B. uit Leeuwarden
  =
 • Dit is de liefste.
  Winnifred L. uit Amsterdam
  =
 • Leuke langzame liedjes!!
  M. van D. uit Deurne
  =
 • Hey Tura, Ik wilde nog even een keer laten weten dat we nog steeds iedere dag genieten van jouw muziek. S. zingt al heel wat liedjes mee. Als we ‘s ochtends beneden komen heeft hij zelfs al verzoeknummers . Gisteren moest ik per se beginnen met okiedokiedee….eigenwijs. En dat moet nog 2 jaar worden.We zingen en dansen in ieder geval nog bijna iedere dag op je muziek.
  Groetjes van Judith B. en S. uit Sint Michielsgestel
  =
 • Hey Tura, je klinkt nog met enige regelmaat door de speakerboxen bij ons met huppeldepup (al fietsend in hobbelstraatjes zingen we dan ‘hobbeldebob, hobbeldebob wij zijn van de hobbelclob’), dat hondje heeft een staartje, maar toch wel allerfavorietst: Vlinder.
  Groeten van Hedy uit Amsterdam
  =
 • Vorig jaar december ontving ik je drie cd’s voor mijn dochtertje J. en zoontje R..
  We zitten voor school dagelijks ongeveer een uur in de auto en GENIETEN zo enorm van je muziek! Zulke mooie teksten (zonnestralen komen je halen) en zoveel vrolijkheid (en 1 en 2 en 3 en 4 en 5….) en muzikaal genot (liefje olifant), ach noem maar op. Bedankt dat je dit mooie werk doet voor ons!
  Monique D. uit Ens
  =
 • Wat een prachtige, fijne, lieve en vrolijke liedjes! Dankjewel!
  Karen M. uit Nijmegen
  =